
Sous-Chef (vast of flexi)
Bedrijf
OccO is een bar, restaurant, jachthaven en hotel, gelegen te midden van het industrieterrein van Klein-Willebroek. In 2021 zijn de deuren opnieuw geopend en is een heel renovatieproject begonnen. We zijn volop in opstart. We willen ons zowel richten op de mensen van de jachthaven, de hotelgasten als de bedrijven in het aanliggend industrieterrein. Ook worden er regelmatig feesten georganiseerd, zoals huwelijksfeesten, pensioenvieringen en thema-avonden.
Taken
- Mede verantwoordelijke voor de organisatie van de keuken
- Draagt mee zorg voor een perfecte mise en place
- Bestellingen doen en leveringen controleren
- Bereiden en garneren van gerechten
- Runnen van het team en de keuken tijdens de afwezigheid van de chef
- Je volgt de HACCP-richtlijnen.
Profiel
- Kok met relavante ervaring
- En verantwoordelijkheidszin
- Een gemotiveerd persoon
- Die zelfstandig kan werken
- Mee nadenkt
- En initiatief neemt
Uurrooster
Het uurrooster wordt samengesteld in overleg met het team. Het uurrooster is bespreekbaar.
Kan zowel deeltijds als voltijds.
Kan zowel deeltijds als voltijds.
Startdatum
Zo snel mogelijk.
Aanbod
- Voltijds of deeltijds contract (of als flexijob)
- Goede verloning (bespreekbaar)
- Gezellige werksfeer
- Unieke omgeving
Solliciteren
Adres van de werkplek:
OccO bv
Victor Dumonlaan 4A
2830 Willebroek
Contactpersoon bij de sollicitatie:
Dirk Laenen en Lies Janssen
Telefoonnummer:
03 303 43 42
Mailadres voor sollicitatie:
Info@occo.be
Of via de button onderaan deze advertentie
OccO bv
Victor Dumonlaan 4A
2830 Willebroek
Contactpersoon bij de sollicitatie:
Dirk Laenen en Lies Janssen
Telefoonnummer:
03 303 43 42
Mailadres voor sollicitatie:
Info@occo.be
Of via de button onderaan deze advertentie
Statistics
Aantal keer bekeken: | 4182 |
Opdrachtgever
Occo
Publicatiedatum
08.05.2023
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram